Bismil'in 'Yardım Melekleri' Yüzleri Güldürüyor

Diyarbakır'da İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Bismil Belediyesinin evde bakım ve temizlik hizmetleri devam ediyor.

Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Evde Bakım ve Temizlik Birimi ekibinin yatalak durumdaki yaşlı, hasta ve kimsesizlere yönelik sürdürdüğü evde sağlık ve bakım hizmeti vatandaşların yüzlerini güldürüyor.

Ekip, kişisel bakımını sağlayamayan vatandaşların, kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştiriyor.

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, evde temizlik hizmeti verdikleri vatandaşların mutlu olmalarının kendilerini de mutlu ettiğini söyledi.

Bu hizmetle vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını kaydeden Yüksel, şöyle devam etti:

"Onların mutlu olduğunu görmek, ihtiyaçlarını gidermek bizleri de mutlu ediyor. Evlerinin temizliğini, çamaşırlarının yıkanmasına kadar bütün hizmetlerini görüyoruz. Bu projemiz sayesinde hayatlarını kolaylaştırdığımız insanlarımız var."

Kaynak: AA