Milletvekili Öznur Çalık, Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Tabipler Odası ile Kayısı Kent Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Malatya İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Malatya Tabipler Odasını ziyaret ederek, oda yöneticileriyle bir araya gelen Çalık, tüm teşkilat olarak Malatya'ya, Türkiye'ye ve millete hizmet etmeyi kendilerine şiar edindiklerini belirtti.

Çalık, bu noktada Malatya'daki sağlık yatırımlarını da yakından takip ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Tüm Türkiye'de sağlıkta bir reform gerçekleştirdik. Sağlık bütçemizi de tam 112 milyar liraya çıkarmış vaziyetteyiz. Sağlıkta en önemli attığımız adım, sağlıktaki memnuniyet. Türkiye'deki sağlıktaki memnuniyet oranı yüzde 75 civarında. Malatya'daki oran ise 'çok memnunum' diyenlerin oranı yüzde 74, 'memnunum' diyenlerin oranı da yaklaşık yüzde 15 civarında. Toparladığınızda yüzde 90'lara varan bir oranda sağlıkta memnuniyet var. Sağlık çalışanlarımıza bir senede 60 gün yıpranma payı vermiş olduk. Bu çok önemli bir reform."

Öznur Çalık, Kayısı Kent Muhtarlar Derneğini de ziyaret etti.

Ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin üzerinde oyun oynayan uluslararası güçlerin ve terör örgütlerinin defedilmesi için hep beraber mücadeleye devam edeceklerini belirten Çalık, "Aynen 1071'de Malazgirt ruhundaki gibi Büyük Taarruz'daki ruh gibi bir, beraber ve kardeşçe terör örgütleriyle mücadelemize devam edeceğiz. Ülkemizi yıkmak isteyen güçlere de asla fırsat vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çalık ayrıca, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: AA