AK Parti Kütahya'dan İstişare Ve Birlik Toplantısı

AK Parti İl Balkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Kütahya milletvekillerinin TBMM ve parti yönetiminde üstlendikleri görevlerden dolayı oldukça memnun olduklarını bildirdi.

Çetinbaş, parti binasında milletvekilleri Ahmet Tan, İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Eşsiz ile birlikte toplantı düzenledi.

Çetinbaş, burada yaptığı açıklamada, Milletvekili İshak Gazel’in TBMM Katip Üyeliğine, Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’in AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde MKYK Üyeliğine ve Milletvekili Ahmet Tan’ın ise büyük kongrede ana kademe MKYK üyeliğine seçildiğini hatırlattı.

Milletvekillerinin aldığı görevlerin kendisini ve teşkilatını memnun ettiğini dile getiren Çetinbaş, şunları söyledi:

"İki aylık süreçte milletvekillerimizin gerek genel politikalarda gerekse yine birbirleri ile olan grupları ve uyumları yine teşkilatımızı ziyadesi ile memnun etmiştir. Cenabı Allah bunu bozmasın. Çünkü bizler her bir meseleye ayrı ayrı ilgilensek bile birbirimiz ile istişare ederek neticelendiriyoruz. Bu da her birimizin konu ile alakalı bilgisini paylaşarak taçlandırıyoruz. Yine Kütahya’mıza yapılacak çalışmalar konusunda milletvekillerimizle birlikte geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı ile Sağlık Bakanımızı ziyaret ederek Kütahya’mızın taleplerini ilettik."

Kaynak: AA