Bayramlarda Harçlık Yerine Kinder Joy

Ferrero’nun sevilen markası Kinder Joy’un, bayram geleneğini yaşatarak büyüklerinin elini öpmeye gelen çocuklara Kinder Joy armağan edilmesini konu alan reklam filmi hem Türkiye’de hem de dünyada büyük ilgi gördü. Film internette kısa sürede 45 milyonun üzerinde izleyiciye ulaştı.

Filmin yayınlanmasıyla birlikte bayramlarda Kinder Joy büyük ilgi gördü. İki farklı oyuncak serisi bulunan ürün çocuklar için bayramda güzel bir armağan seçeneği sunuyor. El öpmeye gelen çocuklara Kinder Joy hediye edilmesi geleneksel hale gelmeye başladı.

Bayram reklam filmi is izlenme oranlarıyla dikkat çekiyor. Youtube’daki reklamı Türkiye’den 11.3 milyon kişi izlerken, 34 milyondan fazla izlenme Türkiye dışındaki ülkelerden geliyor. (Hindistan’dan 4 milyon kişi, Endonezya, Tailand ve Vietnam’dan iki milyondan fazla kişi izledi.)

Konuyu değerlendiren marka ekipleri, “Kinder Joy Türkiye pazarına girdiği günden bu yana Türk tüketicisinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Türkiye şu anda Pazar büyüklüğü olarak en büyük üçüncü pazarı konumunda. Bayram reklamımızın gördüğü ilgiden öte bayram geleneğini gelecek nesillere taşımanın ve diğer ülkelere geleneğini anlatmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA