'Yorgun Ve Uykusuz Yola Çıkmayın'

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan:'Bütün vatandaşlarımızdan önemli istirhamım, lütfen yorgun, uykusuz yola çıkmayın, acele etmeyin, kurallara uyun. Herkes dinlenmiş ve uykusunu almış şekilde yola çıkmalı'

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan, bayram tatilinde dönüş yolculuklarının başladığını belirterek, sürücüleri dinlenmiş olarak yola çıkmaları, acele etmemeleri ve kurallara uymaları konusunda uyardı.

Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bayram tatili boyunca çok sayıda kişinin trafik kazalarında hayatını kaybettiğini söyledi.

Bayram tatilinde sone gelinmesiyle dönüş yolculuklarının başladığını dile getiren Turan, şunları kaydetti:

"Bütün vatandaşlarımızdan önemli istirhamım, lütfen yorgun, uykusuz yola çıkmayın, acele etmeyin, kurallara uyun. Herkes dinlenmiş ve uykusunu almış şekilde yola çıkmalı. Kendi canımızı ve diğer sürücülerin canını hiçe sayamayız. Ayrıca mesafenin uzunluğuna bakılmaksızın emniyet kemerini kimsenin ihmal etmemesi gerekiyor. Herkesin sorunsuz bir şekilde evine dönmesini temenni ediyoruz."

Turan, kazaların çoğunun sürücü kaynaklı olduğuna işaret ederek, yorulan sürücülerin, geç kalacak olsalar da durup dinlendikten sonra yola devam etmelerinin hayati önem taşıdığını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA