MHP İzmir İl Başkanlığında Bayramlaşma

MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

İl başkanlığı tarafından Fuar Kültürpark'ta düzenlenen törende konuşan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partililerin bayramını kutladıktan sonra gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'nin zor günlerden geçtiğine işaret eden Karataş, "Ülkemizin üstündeki kara bulutların dağılması gerekiyor. Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimizi sağladığımız müddetçe aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Kardeşliğimizi sürdürdüğümüz müddetçe Türk milleti güvenle geleceğe taşınacaktır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "MHP'nin kapısı herkese açıktır" açıklamasını anımsatan Karataş, şunları kaydetti:

"Buradan biz de İzmir teşkilatı olarak sesleniyoruz. 'MHP'nin siyaseten yürüttüğü çizgiyi kabul ediyorum.' diyen herkese kapımız sonuna kadar açık. Ancak geçmiş zamanda MHP'de fitneye odak olmuş ve dedikodu üretmede mahir olan, her süreçte elinde hançerle dolaşan insanların bırakın MHP'de, siyasi partilerin hiç birinde olmaması gerektiği kanaatindeyiz. Kucaklaşma hastalığına kapılmayalım."

Bayramdan sonra yerel seçim çalışmalarına hız vereceklerini dile getiren Karataş, İzmir teşkilatı olarak 30 ilçede ve büyükşehirde belediye başkan adaylarının belirlenmesi için değerlendirmelere başladıklarını ifade etti.

Törende MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu da bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından partiler bayramlaştı.

Kaynak: AA