AK Parti Suluova İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti Suluova İlçe teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Orta Mahalle'deki parti binasında düzenlenen programda konuşan AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocağil, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Karahocağil, "Bugün AK Partimize olan teveccüh en üst seviyede şükürler olsun. Bu teveccühü mutlaka önümüzdeki yerel seçimlere taşımamız lazım. Artık ekonomik bağımsızlığımızı da kazanmamız lazım. Bu yüzden artık tüketimden üretime geçmek zorundayız. Bunun içinde bir ve beraber olacağız. Ekonomik bağımsızlığımızı tam kazanmak için daha çok çalışıp gayret edeceğiz." diye konuştu.

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez de dünyada en çok yardım yapan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek "Bu yüzden de 17 yıldır ülkemize saldırılar oluyor. Bunların hepsini milli birlik ve beraberlikle savuşturacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu adaletsiz düzeni adil bir düzen olarak değiştireceğiz." dedi.

Programa Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, İlçe Başkanı Muhammed Biçer, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sarı, Gençlik Kolları Başkanı Şakir Korkmazer, partililer ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA