İstanbul Valisi Şahin Yuvada Kalan Çocuklarla Bayramlaştı

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin, Yakacık Hatice Abbas Halim Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nda kalan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla bayramlaşan Vali Şahin, “Gönül ister ki bütün çocuklarımız aileleriyle birlikte hayatlarını sürdürsünler ama zaman zaman bu tür yerlere de ihtiyaç oluyor" dedi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin Kurban Bayramı dolayısıyla Kartal’da bulunan Yakacık Hatice Abbas Halim Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Vali Şahin’i öğretmenler karşıladı. İçeride çocuklarla bayramlaşan Vali Şahin, ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Bütün vatandaşlarımızı destek vermeye çağırıyoruz”

“Bütün vatandaşlarımızı da buralara sahip olmaya, destek vermeye çağırıyoruz” diyen İstanbul Valisi Vasip Şahin,”Bugün evlatlarımızla burada yetiştirme yurdunda çocuklarımızla bayramlaştık. Az sonra da huzur evine geçip yaşlılarımızla da bayramlaşacağız. Kurban bayramı, Ramazan bayramı kültürel hayatımızda, dini hayatımızda çok ayrıcalıklı ve öneme sahip günlerdir. Bugünlerde yaşlılar, muhtaçlar, yetimler, huzur evleri ve yuvalarda kalan çocuklar özellikle ziyaret edilir. Ben burada kalan evlatlarımızın oldukça mutlu olduklarını devletin ve bağışçılarımızın destekleriyle hayata ciddi bir şekilde tutunduklarını memnuniyetle müşahede ettim. Gönül ister ki bütün çocuklarımız aileleriyle birlikte hayatlarını sürdürsünler ama zaman zaman bu tür yerlere de ihtiyaç oluyor. Bütün vatandaşlarımızı da buralara sahip olmaya, destek vermeye çağırıyoruz”dedi.

Kaynak: İHA