Vali Sonel, Esnafla Bir Araya Geldi

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, kent merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Valilikten yapılan açıklamada, Sonel, Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Elaldı ile kent merkezindeki iş yerlerini ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Tunceli Belediyesi tarafından bir süre önce yenilenerek modern görüntüye kavuşturulan Çay Keyfi Sokağı'ndaki esnafı ziyaret ederek çay içip sohbet eden Sonel, şunları söyledi:

"Devlet vatandaş kucaklaşması önemli. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için önemli ve değerli. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunların çözümü daha mutlu ve huzurlu bir yaşam için gerekli. Bize düşen en büyük sorumluluk vatandaşlarımızca dile getirilen sıkıntıların giderilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmaktır."

Çay Keyfi Sokağı esnafı da Vali Sonel'e iş yerlerini ve sokağı yenileyip modern bir görüntüye kavuşturduğu için teşekkür etti.

Kaynak: AA