İznik Belediye Başkanı Sargın Otel Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, ilçede turizm sektöründe faaliyet gösteren otelleri ziyaret ederek yöneticileriyle bir araya geldi.

İlçede faaliyet gösteren otellere ziyaret gerçekleştiren Sargın, otel yöneticilerinden yaz sezonu hakkında bilgi aldı ve isteklerini dinledi.

Otellerin doluluk oranlarıyla ilgili de işletmecilerden bilgi alan Sargın, yaptığı açıklamada, otellerin bulundukları bölgenin turizmine büyük katkı sağladıklarını söyledi.

İlçede her geçen gün turizme olan yatırımın arttığını ifade eden Sargın, "İznik'in alt yapı çalışmalarının bitmesi ve üst yapı çalışmalarının başlaması turizm yatırımcılarını İznik'e çekiyor. Bunun yanı sıra ilçemiz tarihi, doğası ve muhteşem gölüyle dünyada eşine az rastlanan bir ilçe. Yaz kış demeden adeta bereket saçan verimli toprağı, kendine özgü iklimi ve doğal güzelliği nedeniyle, tarihin her döneminde insanlığın ilgi odaklarından biri haline gelen ilçemiz şu anda da ilgi odağında." dedi.

Sargın, gerçekleştirdikleri spor etkinlikleri, festival ve çeşitli faaliyetlerle de ilçe turizmine katkı sağladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Otellerimiz bu işte en önemli yere sahip. Onların sorunlarının çözümü noktasında misafirlerimize kaliteli hizmet sunulmasını bizler de önemsiyoruz. Turizm işletmecilerimizin dertleri, sıkıntıları ve isteklerini her fırsatta dinliyoruz. Bugün de otellerimizi tek tek dolaşarak yöneticileriyle bir araya geldik. Gerek işletmeler hakkında gerekse de doluluk oranlarına kadar bir çok konuyu ele alma fırsatı bulduk. Turizm işletmecilerimizin memnuniyeti bizleri de mutlu etti. İznik artık biten alt yapısıyla, yükselen üst yapılarıyla, sahili, gölü, tarihi yapılarıyla hak ettiği konuma geliyor."

Kaynak: AA