'Doluluk Oranlarının Yüzde 100'Leri Bulacağını Tahmin Ediyoruz'

KEMİAD Başkanı Özgür Kurga: '9 günlük bayram tatiliyle birlikte doluluk oranlarının bölgemizde yüzde 100'leri bulacağını tahmin ediyoruz'.

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Özgür Kurga, "9 günlük bayram tatiliyle birlikte doluluk oranlarının bölgemizde yüzde 100'leri bulacağını tahmin ediyoruz." dedi.

KEMİAD Başkanı Kurga, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin Kurban Bayramı tatilini 9 güne uzatan kararının Kemer'deki turizm sektörünü hem heyecanlandırdığını, hem de sevindirdiğini belirtti.

9 günlük bayram tatilinin Kemer turizmine büyük bir katkı sağlayacağını vurgulayan Kurga, otelciden esnafa kadar tüm turizmciye katkısının olacağını ifade etti.

Kemer'deki doluluk oranlarına da dikkati çeken Kurga, şunları kaydetti:

"Şüphesiz ki, Kemer, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından bir tanesi. Tatilci açısından her zaman tercih sebebi. Bölgemiz özellikle Rus misafirlerin yoğun olarak tercih ettiği bir bölge. Yabancı misafirlerimizin şu anda yoğun olarak ilgi gösterdikleri Kemer, ağustos ayını oldukça hareketli geçiriyor. Bölgemizde doluluk oranları oldukça yüksek. 9 günlük bayram tatiliyle birlikte bölgemizde doluluk oranlarının yüzde 100'leri bulacağını tahmin ediyoruz. Tatilini Kemer olarak seçecek misafirlerimizin ellerini çabuk tutmasında fayda var. Onları bu uzun bayram tatilinde Kemer'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız."

Kaynak: AA