Kurban Kesim Yerleri Dezenfekte Edildi

Şehitkamil Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşın temiz ve hijyenik ortamda kurbanlarını kesmeleri için kurban kesim yerlerinde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ekipleri, ilçe halkının temiz ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmelerini sağlamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Şehitkamil ilçesindeki kurban kesimi yapılacak pazar yerlerinde 2 yıkama aracı, 2 süpürge ve 2 dezenfekte aracıyla temizlik ve hijyen çalışmaları gerçekleştirildi.

Mahalle sakini Hüseyin Aldinç, semtlerinde bulunan pazar yerinin temizlendiğini belirterek, "Tüm alan kanallar, giderler ve çöp konteynerleri ilaçla dezenfekte edildi. Belediyemiz, her yıl bu temizlik ve hijyen çalışmasını yapıyor. Bizler de inşallah bayramın birinci günü pazar yerine gelip temiz ve hijyen bir ortamda kurbanımızı keseceğiz, ibadetimizi yerine getireceğiz. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA