Panelkon Tiyatro & Sinema & Konferans Koltuğu

Her tiyatro salonunun kendine özgü bir dekorasyonu vardır.

Panelkon Tiyatro & Sinema & Konferans Koltuğu

Her tiyatro salonunun kendine özgü bir dekorasyonu vardır. Dekorasyonun önemli bir parçası da tiyatro koltuklarıdır ve her salonda farklı renklerde ve farklı modellerde koltuk bulunur. Tiyatro salonları da genellikle dekorasyonlarıyla akıllara yer eder. Geçmiş yıllarda renk ve model çeşitliliği bugünkü kadar çok değildi. Koyu ve ciddi renkler, standart birkaç model vardı. Bugün ise koltuk üreten firmalar teknolojiden de faydalanarak üretim kalitelerini ve kapasitelerini arttırdılar. Artık yüzlerce farklı modelde koltuk üretiliyor. Panelkon firmamız da kendi modern tesislerinde farklı renk ve modelde TİYATRO KOLTUĞU üreterek müşterilerine zengin seçenekler sunuyor.

 

Konferans koltuğu alanında dünyadaki yenilikleri yakından takip eden tasarımcılarımız kendi bilgi ve yaratıcılıklarını da kullanarak yepyeni şık ve estetik modeller hazırlıyor. Konferans koltuklarında estetik ve şıklık salonun görselliği açısından önemlidir. Ancak tasarımda konfor da gözetilmektedir. Çünkü seyirci için koltukların rahat ve konforlu olması birinci önceliktir. Bu nedenle KONFERANS KOLTUĞU modelleri beden yapısına uygun olarak ve seyirciye rahatsızlık vermeyecek şekilde tasarlanır. Modeller sağlık ve konfor testlerinden geçirildikten sonra üretime geçilir. 

 

Sinema salonlarında genellikle katlanır oturaklı SİNEMA KOLTUĞU tercih edilir. Katlanır oturaklar seyirciye rahat hareket etme imkânı sunar. Sıra aralarında geçişler kolaylaşır. Firmamızın modelleri arasında kumaş kaplamalı, suni deri kaplamalı, kolçaklı, bardaklı, katlanır oturaklı olmak üzere birçok çeşit bulunuyor. Model seçiminde salonun fiziki yapısı ve büyüklüğü önemlidir. Salon için uygun model seçimi konusunda yardımcı oluyor ve salonda keşif çalışması yaparak doğru modelin seçimini sağlıyoruz. Doğru model seçimi ve koltukların yerleşim düzeni filmlerin zevkle izlenmesini sağlayacaktır.

 

Koltuklarımızın montajını da kendi deneyimli montaj ekibimizle standartlara uygun olarak yapıyoruz. Panelkon olarak model çeşitliliği açısından sektörün en iyi firmalarından biriyiz. Hiçbir yerde bulamayacağınız özgün modelleri firmamızda bulabilirsiniz. Yenilikçi modellerimizle her ihtiyaca uygun zengin seçenekler sunuyoruz. Türkiye’nin her yerinden koltuk siparişi alıyor ve montaj hizmeti veriyoruz. Koltuk ihtiyaçlarınız için modellerimizi web sitemizde görebilir ve dilediğiniz sayıda sipariş verebilirsiniz. En geç 15 gün içinde ürünleriniz kargoya verilir. Zengin çeşitlerimiz yanında uygun fiyatlarımızla da her bütçeye uygun çözümler sunuyoruz.