Tepebaşı Halı Saha Futbol Turnuvası

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca: 'Gençlerin dini eğitimler yanında cami ve Kur'an kurslarında bu tür turnuvaları yapmalarının milli ve yerli gençliği yetiştirmeye destek olduğunu biliyor ve destekliyoruz'.

Eskişehir'de merkez Tepebaşı İlçe Müftülüğüne bağlı 16 caminin Kur'an kurslarından oluşan takımların yarıştığı halı saha futbol turnuvasında dereceye girenlere madalyaları verildi.

Madalyaların ve kupaların verildiği etkinliğe Tepebaşı Müftüsü Gafur Yıldırım ve AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ile Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Birsen katıldı.

Gafur Yıldırım, gençlik ve spor ile ortak protokol çerçevesinde çeşitli etkinler yapıldığını, bunlardan birinin de bu organizasyon olduğunu dile getirdi. Turnuvaya katılan tüm takımları ve öğrencileri tebrik eden Yıldırım, gençlerle olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gençlerin yetişmesinde bu tarz etkinliklerin çok önemli pay sahibi olduğunu aktaran AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca da "Gençlerin dini eğitimler yanında cami ve Kur'an kurslarında bu tür turnuvaları yapmalarının milli ve yerli gençliği yetiştirmeye destek olduğunu biliyor ve destekliyoruz. Emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ediyorum." dedi.

Futbol turnuvasında Eşref Yıldırım'ın çalıştırdığı Ulucamii'den Esentepe takımı birinci oldu.

Kaynak: AA