Hayrat Vakfından Kurban Bağışı Kampanyası

Hayrat Vakfı Kütahya Temsilcisi Hüsrev Yarengümeli, kurban bağışı kampanyası kapsamında vakıf olarak 46 ülkede kurban keseceklerini bildirdi.

Yarengümeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kurban bağışı kampanyasını sürdürdüklerini söyledi.

Kurban bereketinin paylaşıldıkça arttığını belirten Yarengümeli, şunları kaydetti:

"Kardeşliğin ve bereketin vesilesi olan Kurban Bayramı'na yaklaşıyoruz. Kurban bereketi paylaştıkça artıyor ve milyonlarca mazluma ulaşıyor. Verdiğimiz hisselerimizle kurban ibadetini yerine getirmenin huzurunu yaşarken, elimizi uzattığımız milyonlarca kardeşimiz bizim için hayır duada bulunuyor. Bu dualar şahsımız, ailemiz ve ülkemiz için berekete dönüşüyor ve bizleri kötülüklerden koruyan bir kalkan oluyor. Hayırseverlerden toplanan bağışlarla kurbanları titizlikle seçip kesimini ve dağıtımını yapmakla kalmıyor, aynı zamanda gönül coğrafyalarımızla ülkemizin kucaklaşmasına vesile oluyoruz."

Yarengümeli, emanetleri yerine ulaştırmak adına, yüzlerce kişiden oluşan ekipleriyle bağışları yardıma muhtaç gönüllere ulaştırmak için binlerce kilometre yol kat etmeye hazır olduklarını dile getirdi.

Hayrat Vakfı olarak 5 kıta ve 46 ülkede faaliyet göstereceklerini anlatan Yarengümeli, "Kütahya temsilciliği olarak kıymetli bağışçılarımızdan aldığımız vekaletleri bu sene Etiyopya ve Nijer'de kestireceğiz. Allah'a yaklaşma vesilesi olan Kurban Bayramı'nı beraber ihya edelim. Kardeşlerimize ulaşalım, Kurbanı onlara hissettirelim. İyiliği kurbanla yayalım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA