Belediye Başkanı Pamuk, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi şehit ailelerini ziyaret etti.

Pamuk, beraberindeki Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Abdullah Kalaycıoğlu ile, 2007 yılında Siirt'te çıkan çatışmada şehit olan 2 çocuk babası Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Kömürcü'nün eşi Serap Kömürcü'yü, 2016 yılında Şırnak'ın Silopi ilçesindeki roketli saldırıda şehit düşen polis memuru Fırat Palamut'un annesi Hülya Açıkbaş'ı ve 1992 yılında Erzurum'un Palandöken ilçesinde şehit olan Jandarma Er Hüseyin Çelik'in annesi Sakine Çelik'i evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Şehit ailelerini hem hatırını sormak, hem de yaklaşan Kurban Bayram öncesi bayramlarını kutlamak için ziyaret ettiklerini belirten Pamuk, ''Şehitlerimiz, gözlerini kırpmadan bir an olsun çekinmeden üstün bir cesaretle bu topraklar ve vatanımız için, milletimizin birliği, beraberliği ve geleceği için canlarını feda ettiler. Bu fedakarlıklarını asla unutamayız. Askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, vatandaşımızı şehit ederek ülkemizde kaos ve gerilim yaratmak isteyen hain terör örgütleri ve şer odakları bilsinler ki asla başarılı olamayacaklardır." ifadelerini kullandı.

Pamuk, şöyle devam etti:

''Bu vatan için toprağa düşen aziz şehitlerimizin değerli aileleri, onların bizlere bıraktığı en kutsal emanetlerdir. Şehit ailelerimizi her fırsatta ziyaret ediyor, onları yalnız bırakmıyoruz. Çünkü şehit ailelerimizin gönlümüzdeki yerleri apayrıdır. Kapımız onlara her zaman açık olacaktır ve onlar için ne yaparsak yapalım az olduğunun da farkındayız. Vatan uğruna toprağa düşen şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, değerli ailelerine ve sevenlerine metanet ve sonsuz sabırlar diliyorum.''

Kaynak: AA