AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne Doğru

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, partisinin 6. olağan kongresinde Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde azim ve kararlılıkla yoluna devam edeceğini bildirdi.



Başkan Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve yönetim kurulu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti 6. Olağan Kongresi'nin 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini anımsattı.

24 Haziran seçimleriyle hayata geçen cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Türkiye'de yeni bir dönemin başladığını belirten Yıldız, "6. Olağan Büyük Kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye’ye hizmet etmeye ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği bir sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır." diye konuştu.

Yıldız, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana ilerlemeyi ve yenilenmeyi teminat altına aldığını ifade ederek, Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki kutlu davanın neferleri olarak siyaseti bir bayrak yarışı olarak gördüklerini vurguladı.

Görev ve sorumluluklardaki değişimin kendileri için yenilenme ve tazelenme anlamına geldiğini dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bugünden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. Bizler, 18 Ağustos Cumartesi Günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara Spor Salonu'nda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye'yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz. Aziz Milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, AK Parti kadrolarının azim ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve Güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur. Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Kaynak: AA