Sarıkamış'ın Yolları Sıcak Asfaltla Kaplanıyor

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Toksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin 70-80 yıldır el değmemiş bölgelerinde çok önemli altyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Sarıkamış'ın çok önemli sorunlarını bir bir çözdüklerini anımsatan Toksoy, "Başkanlığım döneminde ilçenin en önemli sorunları olan içme suyu, atıksu, kanalizasyon ve yol yapım çalışmalarını son iki yıl içerisinde büyük bölümünü tamamladık." dedi.

Toksoy, tarihi, doğası ve turizmiyle ülkenin ve bölgenin çok önemli yerine sahip Sarıkamış'ın hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Sarıkamış, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları bittikten sonra göç alan, gelişen şehirler diyarına yakışan turizm kenti olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın yeterki halkımız bize güvensin destek versin gerisi kolay." diye konuştu.

Kazım Karabekir Paşa Mahallesi ile Sanayi Sitesi yollarının büyük bölümünün tamamlandığını ifade eden Toksoy, "İlçe yolları vatandaşlarımıza layık bir şekilde en kaliteli Bitümlü Sıcak Asfalt (BSK) ile kaplıyoruz. Çamurdan, tozdan ve topraktan kurtardığımız değerli hemşerilerime hayırlı osun. Güle güle kullansınlar. Hemşerilerim her şeyin en iyisini hakkediyor. İnşallah diğer mahallelerdeki yollarımızı da hızlı bir şekilde tamamlayacağız." şeklinde konuştu.

Çalışmaları inceleyen Başkan Toksoy'a Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak ve İnşaat Teknikeri Alper Yıldırım eşlik etti.

Kaynak: AA