Katil Zanlısı 1 Yıl Sonra Şişli'de Yakalandı

İstanbul Şişli’de 1 yıl önce işlenen bir cinayetin zanlısı olarak aranan, ayrıca "önce kasten yaralama" ve "Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet" suçlarından arama kaydı bulunan şüpheli gözaltına alındı.

Katil Zanlısı 1 Yıl Sonra Şişli'de Yakalandı
Alınan bilgiye göre, Şişli Galata Deresi Caddesi’nde 29 Ağustos 2017’de gece saatlerinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada K.Ö. isimli bir kişi öldürüldü. 30 Temmuz’da aynı ilçede İnönü Caddesi üzerinde yapılan başka bir saldırıda ise S.G. ve O.S.E. adlı 2 kişi yaralandı. Her iki olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen F.K. (29) adlı zanlı, saldırıların ardından kayıplara karıştı.

İlçe genelinde uygulama yapan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Ağustos’ta ünlü bir AVM yanında durdurdukları bir şüphelinin kimlik sorgusu esnasında, zanlının 29 Ağustos 2017’de öldürülen K.Ö. ile 30 Temmuz 2018’de S.G. ve O.S.E. adlı 2 kişinin yaralanması olayının faili F.K. olduğunu tespit etti.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 11 Ağustos’ta adliyeye çıkartılan katil zanlısı F.K., “kasten öldürme”, “kasten yaralama" ve "Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA