Dolar Bozdurana Bayram Traşı Ücretsiz

Çorum'un Sungurlu ilçesindeki bir berber, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek amacıyla döviz bozduran müşterilerini ücretsiz traş ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına vatandaşların ve esnafın desteği artarak devam ediyor.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde berberlik yapan Hüsnü Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlatılan döviz bozdurma kampanyasına destek olmak amacıyla bin dolar bozdurup, makbuzunu gösteren vatandaşların bayram tıraşını ücretsiz yapacak.

Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yastık altındaki döviz ve altınları bozdurup Türk Lirası'na çevrilmesi çağrısı üzerine kendisinin de bir kampanya başlattığını söyledi.

Günün birlik ve beraberlik içerisinde ülkeye ve ekonomiye sahip çıkma günü olduğunu anlatan Güngör, "Dolar bozdurma kampanyasını teşvik etmek için başlattık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine bin dolar bozdurup makbuzunu getiren vatandaşlarımızın bayram tıraşını ücretsiz yapacağız. Amacımız, ülkemize sahip çıkmak." dedi.

Kaynak: AA