Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'den Elmalı Ziyareti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçen hafta sel felaketinde zarar gören Elmalı'daki Salur, Yılmazlı ve Karaköy'de vatandaşları ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elmalı Kaymakamlığına vekalet eden Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile birlikte ilk olarak Salur Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Türel, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Selin meydana geldiği ilk anlardan itibaren Antalya Büyükşehir Belediyesinin bütün imkanlarını seferber ettiğini belirten Türel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da konuyu yakından takip ettiğini belirtti.

Türel, hafta sonu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de bölgede inceleme yaptığını hatırlatarak, "Biz de elimizden geldiği kadar yaralarınızı sarmaya çalışıyoruz. Biz iyi gün dostu olmaktan çok kötü gün dostuyuz. Kötü günde de vatandaşımızın yanında olacağız. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa emrinizdeyiz. Ne gerekiyorsa söyleyin. İhtiyacınız ne varsa haberimiz olsun. Ertesi gün zaten bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bütün arkadaşlarımız seferber oldu." ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından ilçe merkezindeki "Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi"nin açılış törenine katılan Türel, burada yaptığı konuşmada Elmalı Otogarı'nın ihalesinin 25 Eylül'de yapılacağını, engelsiz ulaşım aracı hizmeti başlatacaklarını ve Finike Altuncan Hatun Kadınlar Plajı'na Elmalı'dan ücretsiz servis kaldırdıklarını açıkladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, pazaryeri ziyaretinin ardından Elmalı stadyumunda antrenman yapan Elmalı Belediyespor'lu gençlerle maç yaptı.

Kaynak: AA