500 Dolar Bozdurana Halı Yıkama Bedava

Gümüşhane'de bir işletmeci, 500 dolar bozdurana 50 metrekare halıyı ücretsiz yıkayacak.

Gümüşhane'de bir işletmeci, devlet bankalarında 500 dolar bozdurup dekontunu getirene 50 metrekare halıyı ücretsiz temizletme imkanı sunacak.

Kent merkezinde halı yıkama hizmeti veren Sümmani Çimen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülkedeki spekülatif döviz hareketlerini dikkatle izlediklerini söyledi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dolarların bozdurulması yönündeki çağrısına destek vermek istediğini belirten Çimen, dış güçlerin oyununu bozmak için küçük bir esnaf olarak kampanya başlattığını ifade etti.

Çimen, işletmesinin halı yıkama hizmeti verdiğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda yastık altındaki dolarların piyasaya sürülmesi için kendi çapımızda böyle bir kampanya yaptık. Müşteri kitlemiz genellikle kadın. Bu şekilde yastık altı dolarların piyasaya girebileceğini düşündük. 500 dolar bozdurup dekontunu getirene 50 metrekare ücretsiz halı yıkaması yapacağız."

Türkiye'nin bugünlerden el birliğiyle çıkması için herkesin mücadele etmesi gerektiğini dile getiren Çimen, vatandaşları Türk lirasına sahip çıkmaya davet etti.

Kaynak: AA