'Vefa' Ekibinden Bayram Hazırlığı

Şehitkamil Belediyesince yürütülen Vefa Projesi kapsamında oluşturulan ekipler, Kurban Bayramı öncesi yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların bakımını yapıyor, evlerini temizliyor.

Şehitkamil Belediyesinin Vefa Projesi kapsamında oluşturulan ekipler, Kurban Bayramı öncesi yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlara, kişisel bakım ve ev temizliği konusunda yardımcı oluyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, oluşturulan vefa ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde yardıma ihtiyaç duyan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye başladı.

Vefa hizmetinden yararlanan 73 yaşındaki Fatma ile 79 yaşındaki Mahmut Geldeç evlerinin Kurban Bayramı öncesi baştan aşağı temizlediğini belirterek, çok mutlu olduklarını ifade etti.

Rahatsız oldukları için evlerinin temizliğini yapamadıklarını dile getiren Mahmut Geldeç, şunları kaydetti:

"Allah, Şehitkamil Belediyemizden razı olsun. Evimin her tarafı temizleniyor. Tüm temizliğimiz dört dörtlük yapılıyor. Bu durumdan çok memnunuz. Evim sürekli temizleniyor. Bugün de Kurban Bayramına sayılı günler kala Şehitkamil Belediyemizin Vefa Ekibi gelerek evimizde bayram temizliği yaptı. Allah, Vefa ekibinden razı olsun. Sağ olsunlar, bayram öncesi evimizi pırıl pırıl ettiler."

Fatma Geldeç de yapılan hizmetin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydederek, şunları dile getirdi:

"Vefa ekibi düzenli olarak evime geliyor. Kapıları, yerleri, halıları, camları, duvarları silip süpürüyor. Evimin her tarafını tertemiz yapıyorlar. Biz yaşlandık, artık iş yapamaz duruma geldik. Bizim yapamadığımız işlerimizi Şehitkamil Belediyemiz yapıyor. Allah, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve personellerinden razı olsun. İnşallah evimiz temiz bir bayram yaşayacağız."

Kaynak: AA