Söğütlü İlçe Teşkilatı, AK Parti 6. Olağan Kongresi'ne Hazır

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan: 'Söğütlü İlçe Teşkilatı olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık ve herhangi bir aksilik çıkmaması için görüşmelerimiz sürdürüyoruz'.

AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan, partilerinin 18 Ağustos'ta gerçekleştirilecek 6. Olağan Kongresi için tüm hazırlıkları yaptıklarını bildirdi.

Fidan, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin 18 Ağustos'ta Ankara Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek 6. Olağan Kongresi'ne herkesi davet ettiklerini söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongrede yapacağı konuşmalarla binlerce kişinin moral bulacağına inandığını belirten Fidan, "Söğütlü İlçe Teşkilatı olarak tüm hazırlıklarımızı yaptık ve herhangi bir aksilik çıkmaması için de milletvekillerimiz, il başkanımız ve ilçe parti koordinatörümüzle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. 6. olağan büyük kongremiz, vatana, millete ve partimize hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Cumhurbaşkanımızın çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
Kaynak: AA