Eroğlu'ndan Sandıklı'ya Ziyaret

Eski Orman ve Su İşleri Eski Bakanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu Sandıklı ilçesini ziyaret etti.

Eroğlu'ndan Sandıklı'ya Ziyaret
AK Parti Sandıklı İlçe Teşkilatı ziyaret eden Eroğlu, teşkilat üyelerinin seçimlerde gösterdiği gayret ve başarıdan dolayı teşekkür etti.

Eroğlu, daha sonra Sandıklı Hüdai Kaplıcalarına yapılan Şifa Kafe'nin açılışına katılarak, Akdağ Tabiat Parkı'nda incelmelerde bulundu.

Akdağ Tabiat Parkı'nın doğal güzelliği ve kültürel yapısıyla son zamanlarda turizmin parlayan yıldızı olduğunu belirten Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların doğa ile içi içe ve her anlamda çok güzel bir ortamda iyi vakitler geçirebileceği Akdağ Tabiat Parkı'nın korunması ve daha güzel hale getirilmesi için imkanların seferber edileceğini söyledi.

Bakanlığı döneminde Akdağ'da yapılan çalışmalar hakkında da değerlendirmede bulunan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Allah'ın izni ile burayı dünyanın en tanınmış turizm merkezi yapacağız. Terapi ormanları var. Yılkı atları, geyikler, kanyonlar var. Burada barajımız var. Burada olup da dünyanın başka yerinde olmayan bitki türleri var. Tabiat parkımıza önce 15 orman köşkü yaptırdık. Yürüyüş alanları, kafeteryaları, tuvaletleri her şey mevcut burada. Akdağ Tabiat Parkı şimdiden çok ilgi gören bir yer. İnşallah önümüzdeki günlerde talip ve revaçta olan bir yer olacak."

- Akdağ turizmle gelişecek

Eroğlu, Afyonkarahisar'ın doğa, sağlık ve spor turizminin başkenti haline geldiğini ifade ederek, Akdağ'ın ilerleyen dönemlerde bir turizm merkezi olacağını söyledi.

Akdağ'a gölet yapıldığını anımsatan Eroğlu, "Piknik alanı, sosyal alanlar, kır lokantası, kamelyalar, mescit ve daha birçok şey Akdağ Tabiat Parkı'nda mevcut. Yani, vatandaşlarımız burada hoşça vakit geçirebilecek. Buranın daha da çok güzel hale getirile bilmesi için çalışmalar sürmektedir. Bu anlamda buraya gönül veren, destek ve katkılarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de ilimizden ve il dışından herkesi buraya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Eroğlu'na ziyaretinde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve daire amirleri eşlik etti.

Kaynak: AA