Uşak'ta Bağımlılıkla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediliyor

Uşak Valisi Salim Demir ve Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyeleri Aybey Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulundu.

Vali Demir ve kurul üyeleri, ilk olarak Aybey Mahallesi Taziye Evi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra bölgedeki bazı evleri ziyaret eden kurul üyeleri, uyuşturucu madde kullanımı ile ilgili bilgiler verdi.

Vali Demir, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, uyuşturucu ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, oluşturdukları Whatsapp ihbar hattı hakkında bilgi verdi.

Vatandaşların uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgil her türlü ihbarlarını titizlikle değerlendirdiklerini aktaran Vali Demir, şöyle konuştu:

"Ziyaretlerimizde gördük ki vatandaşımız bağımlılıkla mücadele konusunda çok duyarlı. Kurul üyeleri, vatandaşlarla tek tek sohbet etme şansı buldu. Bu tür ziyaretleri artırarak devam ettireceğiz. Ziyaretlerde vatandaşlarımızın isteklerini dinleme şansı bulduk. İnsanlarımız gerçekten yapılan hizmetlerden çok memnun ve güzel hizmetlerin yapıldığının farkında." dedi.

Ziyaretlere İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder de katıldı.

Kaynak: AA