Kaleli Gençler 'Ailemle Eğlenerek Öğreniyorum' Projesi Etkinliğinde

Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Beydağı Gençlik Merkezince yürütülen "Ailemle Eğlenerek Öğreniyorum" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Programa, Kaleli gençler ve aileleri katıldı.

Orduzu Pınarbaşı Olimpik Açık Yüzme Havuzu Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte serinleyen gençler, buradan Atatürk Spor Salonu'na geçerek kendileri için hazırlanan programa katıldılar.

Programa katılan gençler ve aileleri, Beydağı Gençlik Merkezine geçerek burada çeşitli atölyeler, kültürel ve sanatsal faaliyetlere iştirak ettiler.

Beydağı Gençlik Merkezi Müdürü Murat Hoca, etkinlikler sonunda yaptığı açıklamada, Kaleli gençleri ve ailelerini merkezde ağırlayarak çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Kale Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Celal Genç ise bu tür etkinliklerin ilçe gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimleri açısında önemli olduğunu belirterek, programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:'Normal Tablo'; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:''; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:'Calibri','sans-serif'; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Kaynak: AA