AK Parti Serik İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Serik İlçe Danışma Toplantısı gerçekleştirildi.

Serik Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, milletvekilleri Kemal Çelik ve Mustafa Köse katıldı.

Toplantıda konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, AK Parti'nin Türkiye'de hizmet yolculuğuna çıktığı sırada Serik'teki oy oranını yüzde 17'lerde olduğunu, son seçimlerde ise yüzde 40'ın üzerine taşımayı başardıklarını söyledi.

Hiçbir başarıyı bir sonraki seçimler için yeterli görmeyen bir anlayış ile çalıştıklarını belirten Türel, "Çalışılmazsa, rehavete kapılınırsa bu millet bizi zirveye taşıdığı gibi zirveden de indirmesini çok iyi bilir. Vatandaşa karşı tevazü kaybolmaması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Serik’te bir çok hizmet yaptıklarına dikkat çeken Türel, şöyle konuştu:

"Kız Deresi Caddesi'nde üstü açık derenin üzerini kapatıp şehre giriş ve çıkış yolu yaptık. Yıllardır yapılamayan arıtma tesisini Cumhurbaşkanımızın talimatı ile yeniden yaptık. Serik'te turizm tesisinde çalışan emekçi kardeşlerimiz için 606 lira taksitle konut yapımına başladık. Kültür merkezimizin projeleri tamamlandı. Bayramdan sonra ihale süreci başlayacak. Hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek."

AK Parti Antalya İl Başkanı Taş ise, dava ve hizmet partisi olduklarını dile getirdi.

Taş, AK Partili belediyelerin önemli bir hizmet atağında olduğunu belirterek, "2019 yılında büyükşehir ve bütün ilçe belediyelerine talibiz. Biz yatmak için değil çalışmak için talibiz." diye konuştu.

Kaynak: AA