Yeditepe, Üniversite Tercih Fuarlarında

Yeditepe Üniversitesi, aday öğrencilerin üniversite tercihlerini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, meslek alanlarını tanıyarak yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da 112 Ağustos'ta düzenlenen üniversite tercih fuarlarında yer alıyor.

Yeditepe Üniversitesi, aday öğrencilerin üniversite tercihlerini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, meslek alanlarını tanıyarak yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa'da 1-12 Ağustos'ta düzenlenen üniversite tercih fuarlarında tam kadro yerini alıyor.

Yeditepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, üniversite tercih fuarları bu yıl, 1-2 Ağustos'ta Ankara Anfa Altınpark, 4, 5 ve 6 Ağustos'ta İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, 8-9 Ağustos'ta İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi ile 11-12 Ağustos'ta Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

100'e yakın eğitim kurumunun katıldığı ve 50 binin üzerinde öğrencinin ağırlandığı tercih fuarlarında, Yeditepe Üniversitesi 4 yıldır bulunuyor.

Bu yıl da her bir fuarda görevli olan 6 akademisyeni, 1 eğitim danışmanı, 1 eğitim uzmanı ve 2 asistan öğrencisiyle Yeditepe Üniversitesi, toplamda 72 akademisyen, 4 tanıtım uzmanı, 2 eğitim danışmanı ve 20 asistan öğrenciden oluşan kadrosuyla tercih fuarlarında yerini alıyor.
Kaynak: AA