Parçalanmış Ailelere Nakti Yardımlar Dağıtıldı

Gönen İlçe Müftülüğü’nün ’Her Caminin ve Kur’an Kursunun kardeş ailesi var" projesi kapsamında toplanan yardımlar, ilçede bulunan parçalanmış ailelere dağıtıldı.

Parçalanmış Ailelere Nakti Yardımlar Dağıtıldı
Gönen İlçe Müftülüğü başlattığı "Her Caminin ve Kur’an Kursunun Kardeş Ailesi Var" projesi kapsamında parçalanmış ailelere yardımsever iş adamlarından temin ettiği erzak yardımı gerçekleştirdi. Bu ailelere yine toplanan bağışları eşit bir şekilde dağıtımı gerçekleştirildi.

80 aileye nakti yardım programı Gönen Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.

Programa saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlandı. Gönen İlçe Müftüsü Şaban Apaydın yaptığı açılış konuşmasında, " Bizlere bu mutluluğu yaşatan başta hayırsever işadamlarımız ve kurum amirlerimizden Allah razı olsun. Ayrıca, bu gün bizleri bu programda yalnız bırakmayan İl Müftümüz Ramazan Topcan’a teşekkür ederim" dedi.

İl Müftüsü Ramazan Topcan’da, " Böylesine müstesna bir programda bulunmaktan mutluluk duymaktayım. Umarım bu tür ailelerin dertlerine bir nebzede çare olmuşuzdur. Yardımda bulunan ve vesile olanlardan Allah razı olsun" dedi.

Programa; İl Müftüsü Ramazan Topcan, Gönen Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Dermenci, Gönen İlçesindeki camilerde görev yapan İmam-Hatipler ile vatandaşlar katıldılar. Programda, 80 aileye nakti yardımın yapılmasının ardından yemek ikramı gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA