Kırşehir Belediyesi'nin Prestij Projeleri Büyük İlgi Görüyor

Kırşehir Belediyesi prestij projelerinden Kent Park ve Güzler Evcil Hayvanlar Parkı'na vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Kent Park ile Güzler Evcil Hayvanlar Parkı'nın haftanın her günü vatandaşların uğrak yeri olduğu, aileleriyle parka gelen ve yürüyüş yaparak aktivitelerden yararlanan ziyaretçilerin güzel vakit geçirdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, prestij projelerinden olan Kent Park ve Güzler Evcil Hayvanlar Parkı'nın adeta birer cazibe merkezi olduklarını vurgulayarak, kamelyalarda vatandaşların gün boyu oturarak hem vakit geçirdiğini hem de göl manzarasını izleme imkanı bulduklarını, bu nedenle de yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Güzler alanının ise doğal yapısına müdahale edilmeden tasarlandığını vurgulayan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Konforlu bir piknik alanı, seyir terasları, basketbol sahası, oyun grupları, kafeterya, köprüler, idari binalar, büfeler, satış birimleri ve çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak için planladığımız evcil hayvan parkı ve eğitim alanları yer alıyor. İçerisinde onlarca çeşit kuşun bir arada yaşadığı bir kuş bahçesi de mevcut. Parkın ziyaretçileri, spor komplekslerinden yararlanabilirken, çocuklar oyun alanlarına yoğun ilgi duyuyor. Kırşehir’de ciddi anlamda sosyal tesis ihtiyacı hissediliyordu. Şimdi bu tesislerimizin sayılarını çoğalttık. Vatandaşlarımız aileleriyle huzur ve güven içerisinde istediği tesise giderek zaman geçirebiliyorlar."

Kaynak: AA