Tatlikurye'den Sektöre Hızlı Giriş

Diyarbakır’da şubat ayında hizmet vermeye başlayan tatlikurye.com, sektöre hızlı bir giriş yaptı. Diyarbakır’ın önde gelen tatlıcılarıyla anlaşma sağlayan firma, ekstra hiçbir hizmet bedeli almadan siparişleri vatandaşların kapısına kadar götürüyor.

Şubat ayında hizmet vermeye başlayan tatlikurye.com Diyarbakır’ın önde gelen tatlı firmaları ile anlaştı. Planlı ve sistemli bir şekilde yönetilen ve çağrı merkezi üzerinden sipariş alan firma, ekstra hiçbir hizmet bedeli olmadan tatlı firmasındaki fiyatı ile verilen siparişleri kapıya kadar götürüyor. Tüm tatlılar, pasta, waffele ve macaron siparişlerini kabul eden firma, şubeleşmeyi ve kısa sürede Türkiye çapında büyümeyi hedefliyor. Sadece bu hizmet ile sınırlı kalmak istemeyen firma, Diyarbakır’da bulunan en iyi pizza ve yemek firmaları ile de anlaşma yaparak kurye taşımacılığı da yapmaya başladı.

Sektörde iddialı olan pizza ve yemek şirketlerinin de tüm kurye hizmetlerini karşılayan firma, pizza ve yemek şirketinin kurye riskini sıfıra indirerek tüm hizmeti üstleniyor.

Firma kurucusu ve CEO’su Nasip Osmanoğlu, Diyarbakır halkının evinden çıkmadan da rahatlıkla tatlı siparişi verebilmelerinin oldukça talep gördüğünü, hizmet sağladıkları herkesten yoğun teşekkür aldıklarını söyledi.

Kurye hizmetini ise problemsiz ve hatasız yürüttüğümüzü gören yemek şirketlerinin de kurye hizmeti almak için teklifte bulunduklarını, teklifleri değerlendirdikten sonra kurye hizmeti de vermeye başladıklarını dile getiren Osmanoğlu, tatlı siparişi kabul edip istenilen firmadan alınan tatlının müşterinin kapısına kadar götürülmesinin yanında, kurye tahsisi işinde de firmayı en iyi yerlere taşıyacaklarını, yemek şirketlerinin kendileri ile anlaştığı zaman motor bulundurma, personel, ssk, kaza riskleri gibi sıkıntıları yaşamadıklarını belirtti.

Güçlü bir ekip ile yola çıktıklarını dile getiren Osmanoğlu, ilerleyen dönemlerde aynı hizmet ile ilçelerde de hizmet vermeye başlayacaklarını ve talepler doğrultusunda farklı illere de franchise vereceklerinin önünü açtıklarını belirtti.

Kaynak: İHA