AK Parti İzmir Milletvekili Çankırı Açıklaması

'Güzel İzmir'imizi gönül belediyeciliği parolasıyla kuşatıp AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir'i gönül belediyeciliği parolasıyla kuşatıp AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Çankırı, yaptığı yazılı açıklamada, yemin ettikten sonra görevine başladığını belirterek İzmir'in sorunlarını çözmek için özveri ve kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın il başkanları toplantısında söylediği "gönül belediyeciliği" ifadesini anımsatan Çankırı, İzmir'in gönül belediyeciliği ve üst düzey belediyeciliği hak eden bir şehir olduğunu belirtti.

Çankırı İzmir'in tarihi, turistik ve kültürel değerlerinin ön plana çıkması için üst düzey bir belediyecilik faaliyetine ihtiyacı olduğunu ifade ederek bu üst düzey belediyeciliğin AK Parti'nin en büyük tecrübelerinden biri olduğunu dile getirdi.

Çankırı, şunları kaydetti:

"İzmir'in artık AK Parti belediyeciliğinin, onun tecrübe ve birikimi ile fazlasıyla tanışmasına ihtiyacı var. Bu süreçte güzel İzmir'imizi gönül belediyeciliği parolasıyla kuşatıp AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Özellikle İzmirli kadınlarımızla daha fazla çalışarak Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi kaleyi içten fethedeceğiz. İşimiz, derdimiz ve azmimiz her zamankinden çok. Durmak yok, yola devam."
Kaynak: AA