Tekkeköy'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna İlgi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede yaptırdıkları yarı olimpik yüzme havuzunun yoğun ilgi gördüğünü bildirdi.

Togar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyecilik alanında örnek hizmetlere imza attıklarını ve belediyenin hizmetlerinden herkesin yararlanmasını amaçladıklarını belirtti.

Bu kapsamda belediye bünyesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzuna özellikle hafta sonları yoğun ilgi olduğunu ifade eden Togar, şunları kaydetti:

"Çocuk grupları ve yetişkinlerden oluşan geniş kullanıcı yelpazesiyle her geçen gün ilginin daha da arttığı havuzumuz hem yazın hem de kışın Tekkeköy halkının ve çevre ilçelerin en çok tercih ettiği tesislerin başında geliyor. Personelimiz havuzumuzdan yararlananların memnuniyeti için çok büyük özen gösteriyorlar. Özellikle temizlik ve hijyen başta olmak üzere havuz suyu ölçümlerini, kimyasal ve fiziksel ölçümleri, mikrobiyolojik ölçümlerinin tam ve eksiksiz gerçekleştirildiği tesiste, tüm kurallara harfiyen uyuluyor. Yüzme sporu insan sağlığına en yarar sağlayan sporların başında geliyor. Her manada insana büyük faydalar sağlayan bu spor dalını herkes yapmalı ve yüzmeyi herkes öğrenmeli."

Togar, tüm imkanlarıyla başta çocuklar ve gençler olmak üzere ilçe halkının yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Kaynak: AA