Karamürsel Kaymakamı Narinoğlu'na Ziyaretler

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Azerbaycan'da düzenlenen uluslararası çocuk resim yarışmasında ikincisi olan öğrenciyi teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Azerbaycan Eğitim Bakanlığı Tahsil İdaresine bağlı, Çocuk ve Gençler Yaratıcılık Merkezinin 9-12 yaş arası öğrencilere yönelik bu yıl ikincisini düzenlediği, "Dostluğun Büyüsü" konulu uluslararası çocuk resim yarışmasında kategorisinde ikinci olan Karamürsel Amiral ilkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Göksu Kuzu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durna ve okul müdürü Arif Yıldız ile Kaymakam Narinoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Narinoğlu, öğrencilerinin, uluslararası yarışmada dereceye girerek Türkiye'de ve kardeş ülke Azerbaycan'da Karamürsel'in adını duyurmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Narinoğlu, "Tarih ve kültürel bağlarımızın güçlü olduğu Azerbaycan'da düzenlenen yarışmada, 'tarih ve kültür şehri' Karamürsel'de öğrenim gören öğrencimiz Göksu Kuzu'nun ikincilik alması çok anlamlı. Karamürsel'deki öğrencilerimizin yetenekli oldukları alanlarda her türlü yarışmalara katılmaları önemli." diye konuştu.

Konuşmasının ardından Kaymakam Narinoğlu, Kuzu'ya başarısından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: AA