'Hedefimiz Kırşehir'in Tarım Üretimini Artırmak'

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, tarım üretimini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kırşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü ziyaret eden Akın, İl Müdürü Kenan Şahin’den çalışmalar hakkında brifing aldı.

Kurum birimlerini de gezen Akın, yaptığı açıklamada, vatandaşların büyük çoğunluğunun geçimini tarım ve hayvancılıktan sağladığını ifade ederek, hedeflerinin Kırşehir’de tarımsal üretimi artırmak olduğunu vurguladı.

Kırşehir'de tarım ve hayvancılık alanlarında yapılan çalışmaları önemsediklerini ve yakından takip edeceklerini dile getiren Akın, şunları kaydetti:

"Tarım ve hayvancılık konularında iyileştirme çalışmaları yapmaktaki asıl amacımız çiftçimizin ekonomik kalkınmasını sağlamaktır. Devletimiz, çalışan ve vatandaşlarımıza gereken desteği vermektedir. Bizler de ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yürütülen faaliyetleri gözetim altında tutarak çiftçilerimizin refah seviyesini artırma gayretinde olacağız. İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz burada geçici olarak hizmet vermektedir. Müdürlüğümüz, kurum binası tamamlandığında yeni yerinde vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verecektir. Hedefimiz Kırşehir'in tarım üretimini artırmak."

Kaynak: AA