Düzce Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

27. Dönem Milletvekili Seçimi'nde Düzce'den milletvekili olmaya hak kazanan AK Partili 2, MHP'li 1 milletvekili, İl Seçim Kurulu'nun bulunduğu Düzce Adliyesi'nde mazbatalarını teslim aldı.

Partililer ile Düzce Adliyesi'ne giden AK Parti Milletvekili Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile MHP Milletvekili Ümit Yılmaz'a İl Seçim Kurulu yetkililerince mazbataları Adliye Toplantı Salonu'nda, düzenlenen törenle verildi.

Burada bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, 40 gün yoğun tempolu bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, "Bu salonda bulunan herkes için bir süreçti bu. Basın mensupları, adli mensuplarımız, teşkilatlarımız. Düzce halkımız, hemşehrilerimiz ve seçmenlerimiz başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ise demokratik hakkını kullanmak için sandığa giden yüzde 87’ye yakın Düzce halkına teşekkür ederek, "Halkımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Cumhur İttifakı içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek istedik bu süreçte ve birinci turda biteceğinden emin şekilde çalıştık, inandık buna. Yine Sayın Cumhurbaşkanımıza verdikleri destekten ötürü Düzce halkına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yüzde 77'ye yakın destek verdiler. Ayrıca bizleri temsilci olarak seçtiğiniz için tüm Düzce halkına oy veren vermeyen huzurlarınızda teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Milletvekilleri ve partililer mazbatalarını aldıktan sonra adliye önünde fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA