Aksu'ya Yeni Hükümet Konağı

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Aksu ilçesine yeni hükümet konağı yapılacağını bildirdi.

Taş, yaptığı yazılı açıklamada, Aksu'nun artan nüfusu ve gelişimiyle birlikte ihtiyaç duyduğu hükümet konağıyla ilgili ihale tarihi ve tamamlanma süresinin belirlendiğini kaydetti.

Aksu Hükümet Konağı inşaatı ihalesinin 24 Temmuz 2018 tarihinde yapılacağını belirten Taş, inşaatın da 500 gün içerisinde tamamlanacağını bildirdi. Taş, yeni hükümet binasında tüm resmi kurumların bir arada olacağını vurguladı.

Antalya'nın beklediği birçok yatırımın müjdesini vereceklerini de ifade eden Taş, açıklamasına şöyle devam etti:

"Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Milletimiz konuşana değil, icraat yapana yetki veriyor. AK Parti olarak Antalya'da verdiğimiz her sözün takipçisi olmaya, şehrimize dev yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar Antalya için neler yaptıysak bundan sonrasında da yapmaya devam edeceğiz. Aksu hükümet konağının şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Projenin ilçemize kazandırılmasında ve dev yatırımlarla Antalya'yı şahlandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Ankara'da Antalyamız için gecesini gündüzüne katan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na ve tüm milletvekillerimize hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA