Milletvekili Erdem'den Akşehir'e Ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamında Akşehir ilçesine gelerek çeşitli temaslarda bulundu.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak AK Parti Akşehir İlçe Başkanlığı’na geçen Erdem, burada teşkilat yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Akşehir'in şimdiye kadar birçok seçimden başarıyla çıktığını söyledi.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem de 24 Haziran’daki seçimlerde alınan sonuçlar için teşekkür etti.

Erdem, "Hızlı bir seçimdi, erken seçimdi. Büyükşehirler arasında Konya yine Türkiye birincisi. AK Parti de yine birinci. İlk defa yapılan bir seçim, ittifakların olduğu bir seçimdi. Bizim de oylarımızda kaymaların olduğu görüldü. Ama bunlara bir bütüne baktığımızda, ittifak olarak baktığımızda Konya’da yine yüzde 74’lerin üzerinde Akşehir’de yüzde 65,5 bir oy aldığımız görülüyor Cumhur İttifakı olarak." dedi.

Milletvekili Erdem daha sonra ilçede görev yapan mahalle muhtarları ile de bir araya geldi.

Akşehir Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte muhtarlarla buluşan Erdem’e AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Koordinatörü Muharrem Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya eşlik etti.

Kaynak: AA