Ladik'te '67 Mahalleye 67 Oyun Parkı' Projesi

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbacı, "67 Mahalleye 67 Oyun Parkı" projesi ile her mahalleye yeni parklar ve çocuklara güvenli oyun alanları oluşturmaya devam ettiklerini belirtti.

Başkan Özbalcı, yaptığı açıklamada, proje kapsamında Ladik Belediyesi tarafından bugüne kadar hiç parkı olmayan mahalleler başta olmak üzere tüm yerleşim yerlerine park ve spor aletleri kurduklarını dile getirdi.

Çalışmaların devam ettiğini ifade eden Özbalcı, şunları kaydetti:

"Söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi halkımıza sunmaya devam ediyoruz. Yolları yenilenen ve modern parklara kavuşan mahallelerimiz, belediye hizmetlerimizin en güzel vitrini haline geliyor. Biz, bu vitrini zenginleştirmek adına hizmetlerimizi bir bir yerine getirip, Ladik'i daha güzel ve daha modern bir görünüme kavuşturuyoruz. 67 mahallemize 67 oyun parkı projesi de bunlarda birisi. Çocuklarımızın güven ve huzur içinde eğlenebilmesi bizlerin en büyük görevidir. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın oturup soluk alabilecekleri, keyifli zaman geçirebilecekleri oyun alanlarını ve parkları tüm mahallelerimize kazandırıyoruz. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız, evlerinden uzak parklara gitmelerine gerek kalmadan, eğlenip, spor yapabilecekler. Ayrıca parklarımızda ailelerimiz de hoşça vakit geçirerek, çocuklarını güvenli bir şekilde oyun oynatma imkanına sahip olacaklar."

Kaynak: AA