Kırklareli Valisi Bilgin'den İl Genel Meclisi'ne Ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İl Genel Meclisi toplantısına konuk oldu.

Vali Bilgin, İl Özel İdaresi Salonunda olağanüstü gündemle yapılan İl Genel Meclisi toplantısına katıldı.

İl Genel Meclisinde yaptığı konuşmada, il genel meclislerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin illerdeki yansıması olduğunu belirten Bilgin, "Demokrasinin gelişmesi açısından il genel meclisleri büyük önem arz ediyor. Benim için kimin hangi partiden olduğu hiç önemli değil. Kırklareli'ne yatırım yapan her kişi, partisi bölücü olmadığı sürece, herkesin başımın üstünde yeri var." diye konuştu.

İl Genel Meclisinde kent için önemli kararlara imza atıldığını ifade ederek, Kırklareli'nin gelişime çok açık bir kent olduğunu ve kentin gelişmesinde önemli rol oynayan meclis üyelerinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti.

Bilgin, meclisteki konuşmasında, İl Özel İdaresinin araç filosu sorununa da işaret ederek, şunları söyledi:

"Araç parkımızda sıkıntı var. Araçlara baktığımızda 1982, 1983, 1986 model. Bunlar iş yapmaktan ziyade kendilerine parça masrafı çıkartan ve sıkıntılar yaşatan araçlar. Maliye Bakanlığımızdan ödenek aktarımı ile bu araçlarımızı yenilemek istiyoruz. Kırklareli gibi bir ilde artık eski model araçlar ile iş yapılmaz. Kişilerin çalışma performansı düşerken, birçok aksaklıklar meydana geliyor."

Saffet Üresin başkanlığında yapılan toplantıda, Kırklareli Organize Sanayi Bölgesi, Büyükkarıştıran Organize Sanayi Bölgesi, Evrensekiz Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti seçildi.

Kaynak: AA