Gelibolu'dan Kısa Kısa

AK Parti Gelibolu ilçe teşkilatı, seçimlerinin ardından köylere teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı Mehmet Gözütok ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, Güneyli, Ocaklı, Kavaklıtepe ve Yeniköy'lerinde vatandaşlarla sohbet edilip seçim değerlendirmesinde bulunuldu.

Başkan Gözütok, ziyaret sonunda yaptığı konuşmada, seçimlerde AK Parti'ye destek veren teşkilatlarına ve vatandaşlara teşekkür ettiklerini belirterek, "Yapılan seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçemize daha çok hizmet için, daha çok çalışacağız." dedi.

- Sarozspor sezonu açtı

Gelibolu Altınordu Futbol Okulunun proje takımı olan "Sarozspor" sezon açılışını yaptı.

İlçede bir süredir faaliyet gösteren ve önce Altınordu Gelibolu Futbol Okulu olarak faaliyetleri sonrası kurulan Saroz futbol takımının sezon açılışı gerçekleştirildi. Gelibolu 75. Yıl Cumhuriyet Okulu bahçesindeki halı sahada Altınordu Gelibolu Futbol takım başkan ve yöneticileri ile futbolcuların katıldığı açılışta, U-11, U-12 ve U-13 yaş kategorilerinde liglere katılacak oyuncularla tanışma sağlandı.

Kulüp antrenörü Hüseyin Eroğlu, "A takımının tamamı futbol okulu öğrencilerimizden oluşacak. Bu yıl ilk kez liglere katılacağız. Hazırlık maçlarımızı da başladık." dedi.

Kulüp başkanı Tayfun Onat ise, Sarozspor'un bir proje takımı olduğunu belirterek, "Altınordu Gelibolu futbol okulumuzda temel futbol eğitimi alan çocuklarımızın yarışmacı kimlik kazanmalarını sağlamak, gelişimlerini üst seviyeye çıkarmak, sporun felsefesi içinde büyüyen iyi bireyler iyi vatandaşlar ve iyi futbolcular yetiştirmek amacıyla 2018-2019 futbol sezonunda Çanakkale yerel altyapı liglerine bağlı olduğumuz kurumsal yapımız Altınordu futbol kulübümüzün onayı alınarak katılma kararı almıştır. Tüm Çanakkale ve Türk sporuna hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA