Dinar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Dinar ilçesinde "İmar barışı" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Mustafa Oruç tarafından Dinar Kaymakamlığı toplantı salonunda verilen seminerde, vatandaşların imar barışı yasasından nasıl faydalanacağıyla alakalı konular anlatıldı.

- Arıcılarla bal üretimindeki verimliliğin artırılmasıyla alakalı toplantı

Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin başkanlığında arıcılık sektöründe faaliyet gösteren arıcılarla bal üretimindeki verimliliğin artırılmasıyla alakalı toplantı gerçekleştirildi.

Dinar Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan, Kaymakam Şahin, arıcılık sektöründe faaliyet gösteren esnafların daha çok bal üretebilmeleri ve kalitenin artması adına gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

Arıcılık işiyle uğraşanlara her zaman destek olacaklarını da kaydeden Şahin, "Bu sektörün gelişmesi adına elimizi taşın altına koyacağız." dedi.

Toplantıya, Orman İşletme Müdürü Tuncer Yalçın, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Arafat Cengiz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Fevzi Şen ve bal üreticileri katıldı.

Kaynak: AA