Tarsus'ta Belediye Çalışmaları

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçeye yaptıkları ve yapacakları projeleri anlattı.

Can, yaptığı yazılı açıklamada, Tarsusluların hizmetinde olduklarını belirtti.

Yerel yönetim olarak üretken belediyeciliğin gerektirdiği şekilde çalıştıklarını kaydeden Can, Tarsus’u daha iyi günlerin beklediğini paylaştı.

Belediye olarak 4 yılda 36 hizmeti halka açmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını aktaran Can, şöyle devam etti:

"Şu anda 3 tane cami inşaatımız bitti ve ibadete açıldı. 8 cami inşaatımız devam ediyor. 20 trilyonluk Berdan projemizin bitmesi yakın. İnşallah eylül veya ekim ayında Berdan projemizin 1. etabının açılışını gerçekleştireceğiz. Üretken belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Tarsus Belediyesi olarak şubat ayından itibaren kendi elektriğimizi üretmeye başladık. Kırklarsırtı Mahallemizde 15 trilyonluk, 15 bin kişilik yeni gösteri merkezimizin inşaatı devam ediyor. İnşallah eylül veya ekim ayında bu gösteri merkezimizin de açılışını gerçekleştireceğiz. Tarsus’taki 45 mahallemizin isteği ve ihtiyacı doğrultusunda muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla görüşerek hizmetlerimizi yapıyoruz."

Dört yılda 70 köyün parke çalışmasını bitirdiklerini belirten Can, seçime kadar 129 köyün parkesini bitirmeyi, parkı olmayan köylere park yapmayı hedeflediklerini anlattı.

Kaynak: AA