Bingöl'e Atanan Öğretmenler Çiçekle Karşılandı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Bingöl'e atanan öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çiçeklerle karşılandı.

Bingöl'e yeni ataması yapılan farklı branşlarda 286 öğretmen kente gelmeye başladı.

Göreve başlamak için geldikleri kentte aileleriyle İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tokuş ve diğer idareciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Tokuş, yaptığı açıklamada, 2018-2019 eğitim öğretim yılında Bingöl'e 286 öğretmenin atandığını belirterek, öğretmenlere görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Öğretmenlerden 89'unun il merkezinde, 15'inin Adaklı, 71'inin Karlıova, 10'unun Kiğı, 44'ünün Genç, 54'ünün Solhan, 2'sinin Yayladere ve 1'inin de Yedisu ilçesinde görev yapacağını aktaran Tokuş, şunları kaydetti:

"Sizlerden güç alarak yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlayacağız. Bingöl'ün eğitim ve öğretimi için beraber yoğun bir çalışma başlatacağız. Kentte son yıllarda ciddi gelişmeler var. Umarım bu yeni dinamik kadroyla başarımız daha da artarak devam edecek. Bingöl'den çok memnun kalacaksınız ve ayrılırken mutlaka üzülerek ayrılacaksınız. Aileleriniz hiç merak etmesin. Siz artık bize emanetsiniz. Bizim kardeşimiz ve meslektaşlarımızsınız. Bu konuda hiçbir endişeniz olmasın. Hepiniz tekrar hoş geldiniz. Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun."

Tokuş, daha sonra öğretmenlerle bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA