TGK 16. Başkanlar Kurulu Toplantısının Ardından

Serhat Ardahan Gazeteciler Derneği Başkanı Deniz Başlı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 16. Başkanlar Kurulu Toplantısının Ardahan'da yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

Başlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu TGK'nın 16. Başkanlar Kurulu Toplantısının Ardahan'da yapıldığını anımsatarak, 117 gazeteci ve ailesine 4 gün boyunca ev sahipliği yaptıklarını dile getirdi.

Misafirlerinin Ardahan'dan dün itibarıyla ayrıldığını aktaran Başlı, şunları kaydetti:

"Ardahan olarak çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Dönüşler çok olumlu oldu. Aydın'dan Artvin'e, Odu'dan Hatay'a, Kırklareli'nden Şırnak'a kadar çok sayıda meslektaşımızı misafir ettik. Ardahan'ın tarihi ve kültürünü, daha da önemlisi Ardahan'ın misafirperverliğini gördüler."

Başlı, organizasyonda kendilerine sağlanan destek için de teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Sayın Valimiz Mehmet Emin Bilmez, Belediye Başkanımız Faruk Köksoy, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Mehmet Biber, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Demirci, Ardahan Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yunus Baydar, Posof, Çıldır ve Damal belediye başkanlarımız desteklerini hiç esirgemediler. İyi ki esirgemediler çünkü kazanan Ardahan oldu. Dolayısıyla bu etkinliği çok önemsedik. Ardahan dört gün boyunca tüm illerin yerel basının gündeminde oldu. Bu bizi mutlu etti. Ardahan'ı anlatmakla olmuyordu. Bizzat yaşayarak Ardahan'ı gördüler."

Kaynak: AA