Karayolları Kars'ın Şehir İçi Bağlantı Yollarını Da Sıcak Asflat Yapıyor

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce Kars merkezin giriş-çıkış bağlantı yollarının sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Karayolları Kars'ın Şehir İçi Bağlantı Yollarını Da Sıcak Asflat Yapıyor
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Ahmet Arslan’ın bakanlığı döneminde Karslılara verdiği sözler tek tek yerine getiriliyor. Kars’ın şehir merkezine giriş çıkış yolları ile ana caddelerin sıcak asfalt yapılacağı sözünü veren Arslan’ın talimatıyla yolların ihalesi yapılmış ve ardından yapımına başlanmıştı. Faikbey Caddesi, Cumhuriyet Caddesi’nin kaldırım ve sıcak asfaltlarının yapılmasının ardından Digor yolu, Subatan Yolu, Vali Hüseyin Atak Bulvarı, İtfaiye Müdürlüğü Digor Durağı’nda sıcak asfalt kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam sürüyor.

Kars’ta uzun yıllardan beri özellikle kent merkezi giriş ve çıkışlarında yol sorunun çözüldüğüne dikkat çeken vatandaşlar, özellikle yolların yapılmasında çok büyük emekleri olan UDH eski Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a teşekkür ediyor.

Kars’ta Lojistik Merkez, BTK Demiryolu Hattı başta yollar olmak üzere bir çok projede Ahmet Arslan’ın emeği olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Bakan döneminde birçok proje hayata geçirildi. Kars ve bölge illeri Arslan’ın bakanlığı döneminde yatırıma doydu. Biz yeni kabinede kendisini bakan görmek isterdik. Çünkü gerçekten bakan ile birlikte Kars’ın önü açıldı. Doğu Ekspresi ile Kars’a insanlar akın akın geldi. Her anlamda Karslıların yüzü güldü. Şuandan yapılan yol, kaldırım ve bunun gibi bir proje onun bakanlığı döneminde hayata geçirildi. kendisinden Allah razı olsun” dediler.

Kars’ta şehir içi bağlantı yolları Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce yapılıyor. Birçok bölgede süren çalışmaların inşaat sezonu sonunda tamamlanacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA