İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı, Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün, Kayseri Şubesi Başkanı Oğuz Memiş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Müftüsü Şahin Güven Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı, Başkan Büyükkılıç'ı Ziyaret Etti
Ziyarete İlim Yayma Cemiyetinin özellikle Melikgazi Belediyesinin eğitim ve öğretime yaptığı çalışmalar Kayseri ilimize dolayısı ile Anadolu’nun kültür yaşamına katkı sağlayan, şahsiyetlere, tarihi mekanlara ve düşünce ve fikir insanlarına sahip çıkmasını yakından takip ettiklerini belirten İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Yusuf Tülün, İlim Yayma cemiyetin kamu yararına bir kuruluş olduklarını ve kısa sürede büyük hizmet ve çalışma sergileyerek takdir topladıklarını söyledi.



İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Yusuf Tülün, “Kısa sürede binlerce kişiye çeşitli kurslar verdik. Hızla büyüyen bir yapıya sahibiz. 2 yıldır ilmi anlamda 2 bin kişiye; 50 değişik branşlarda kurslar verdik. Genel merkezimizin öncülüğünde Kayseri’ye yüksek öğretim yurdu yaptırma projemiz var. Bu proje kapsamında yer sorununu büyük ölçüde çözdük. Üniversiteler şehri Kayseri’de İlim Yayma Cemiyeti olarak üzerimize düşen görevlerin olduğu bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile dayanışmayı her zaman önemsediklerini ve işbirliği içerisinde çalışmanın Kayseri şehrimize büyük katkı sağladığını belirten Başkan Büyükkılıç da, “Kayserimizde yerel olarak böyle güzide bir kuruluşun hayata geçmesi bizi mutlu etmiştir. Çalışmalarınızı yakından takip ve takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA