Hayırsever İş Adamına Onur Belgesi Verildi

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Neriman Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesini yaptıran hayırsever Mustafa Yılmaz'a onur belgesi verdi.

Karaloğlu, Kepez ilçesindeki Neriman Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesini yaptıran Mustafa Yılmaz'ı makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

İş adamı Yılmaz'a onur belgesini takdim eden Karaloğlu, Antalya'nın önemli iş adamlarından olan Mustafa Yılmaz'ın annesi ve babasının adına yaptırdığı liseyi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlamasının değerli olduğunu söyledi.

Hayırseverlere devlet adına teşekkür belgesi takdim ettiklerini aktaran Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Bugün başka bir hayırlı işi birlikte yapacağız. Okulumuzun sadece derslikleri değil sosyal donatı alanları da çok güzel oldu. Okulumuzun spor salonu var. Spor salonunu, okuldaki öğrencilerin ders saati dışında Antalyaspor Kulübü Derneğinin sporcularının kullanabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü ile dernek arasında bir protokol imzalayacağız."

Okulların spor salonlarının, okul saatleri dışında mahalle sakinleri ve spor kulüplerinin ücretsiz kullanımı noktasında bir talimatı olduğunu ifade eden Karaloğlu, okulların spor salonlarının 24 saat spor kulüpleri ve gençlerin hizmetinde olduğunu belirtti.

İmzalanacak protokolle Neriman Erol Yılmaz Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonunun da Antalyaspor kulübünün amatör branşları için kullanacağını ifade eden Karaloğlu, protokolün güzel bir işbirliği olduğunu aktardı.

Daha sonra Vali Karaloğlu, Antalya Spor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ile protokol imzaladı.

Kaynak: AA