Düzce'deki Silahlı Kavga

Gümüşova ilçesinde, silahla ateş açtığı 3 kişiyi öldüren ve 3'ünü de yaralayan şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

Düzce'nin Gümüşova ilçesinde, orman işçileri arasında çıkan kavgada silahla ateş ettiği 3 kişiyi öldüren 3'ünü yaralayan kişinin yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yeşilyayla köyünde orman kesim işinde çalışan ve aralarında çıkan tartışma sonrası 6 iş arkadaşına silahla ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan O.B'nin (46) yakalanması için Düzce ile şüphelinin aracının bulunduğu Sakarya'nın Hendek ilçesinde arama çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Şüphelinin aracı ise ekiplerin incelemesinin ardından otoparka çekildi.

Bu arada olayda hayatını kaybeden Hakan Çalışkan (41), Erdal Küt (38) ve Bayram Ali Çolak'ın (25) cenazeleri, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

Çolak ve Küt'ün cenazesi Hendek'te, Çalışkan'ın cenazesi ise Gümüşova'da toprağa verilecek.

Olayda yaralanan Erol Demiray (50), oğlu Gürkan Demiray (19) ve Yalçın Acıbal'ın (26) tedavileri kaldırıldıkları hastanede sürüyor. Gürkan Demiray'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

- Olay

Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı Yeşilyayla köyünde dün akşam saatlerinde orman kesim işinde çalışan O.B. (46) ile iş arkadaşları Gürkan Demiray (19), Yalçın Acıbal (26), Erol Demiray (50), Hakan Çalışkan (41), Erdal Küt (38) ve Bayram Ali Çolak (25) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Kavgaya dönüşen olayda O.B. yanında bulunan silahla 6 arkadaşına ateş etmiş, Çalışkan, Küt ve Çolak yaşamını yitirmiş, Gürkan ve babası Erol Demiray ile Acıbal yaralanmıştı.

Kaynak: AA